header zakelijk

Comfortabel zakelijk verblijf in het centrum van Amsterdam

Business as usual? Business in Amsterdam is altijd bijzonder, vooral als u verblijft in Hotel Citadel. Driesterrenkwaliteit met stijlvol design en personeel dat oog heeft voor gastvrijheid.

Zaken doen en sfeervol Amsterdam komen samen in Hotel Citadel. Ons vriendelijke hotel is uw rustpunt in het levendige Amsterdam. U reist snel naar beurzencomplex de RAI of naar andere vergaderplekken in de stad. De tram, bus en taxi stoppen voor de deur. In het hotel kunt u uitstekend werken, bijvoorbeeld in onze bar of op uw kamer. Overal is gratis wifi beschikbaar waarvan u de gehele dag gebruik kunt maken. In de comfortabele kamers komt u lekker tot rust. En met een uitstekend ontbijtbuffet geeft u uw dag een energieke start. Of sluit uw dag af in de bar waar wij diverse warme, koude en alcoholische dranken schenken. Zakelijke reizigers voelen zich bij ons snel thuis door het gastvrije personeel.

Centrum Amsterdam

Hotel Citadel ligt midden in het centrum van Amsterdam. Hierdoor heeft u alle gemakken binnen handbereik. Veelzijdig Amsterdam is een bijzondere stad om uw netwerk te onderhouden of nieuwe relaties aan te gaan. Vergeet naast het werk ook niet om te genieten van de stad.

Service gaat voor

Snel een goede tip voor een restaurant of terras? Wij weten dat u weinig tijd heeft en zaken gaan voor. Het personeel van Hotel Citadel biedt u de beste service, zodat u volop tijd heeft voor zaken. Ook een taxi regelen wij met plezier voor u.

Scherpe prijs

Bekijk welke hotelaanbiedingen wij hebben in de periode dat u naar Amsterdam komt. Of neem direct contact op voor de gunstigste kamerprijs voor onze terugkerende gasten.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis wifi
  • Werkplekken in de lobby, met iMac
  • Midden in centrum Amsterdam
  • Parkeergarage op 3 minuten loopafstand
  • Perfecte bereikbaarheid
  • Openbaar vervoer voor de deur
  • Iets vergeten? Handige benodigdheden als mondverzorgingsproducten, scheerbenodigdheden en schoenenpoetssets zijn beschikbaar