Rooms Hotel Amsterdam Centre | Hotel Citadel

Moderne kamers voorzien van alle gemakken

Hotel Citadel is gevestigd in een karakteristiek Amsterdams pand. De kamers zijn comfortabel gemeubileerd met verrassende accenten. Een heerlijke plaats om tot rust te komen na een dag in het levendige centrum van Amsterdam. De kamers hebben uitzicht op een straat met monumentale panden of op de rustige binnenplaats. Uiteraard zijn ze voorzien van alle moderne gemakken.

Onze grote tweepersoonskamers zijn helemaal perfect voor iedereen die op zoek is naar een wat ruimere kamer, wanneer je extra ruimte nodig hebt voor al je legendarische outfits of simpelweg omdat je de mogelijkheid wilt hebben om je zo nu en dan even lekker terug te trekken uit alle drukte. Daar bovenop hebben ze een gezellige zithoek om een kopje koffie of thee te drinken, wat te werken, alle mogelijkheden van de fantastische stad te onderzoeken of juist met elkaar te kletsen over wat je vandaag allemaal hebt meegemaakt. De gemiddelde grootte van de Large rooms is 23m2. Het boutique-stijl interieur doet je thuis voelen, terwijl je vertroeteld wordt door zijn luxe.

Onze Quilt Townhouse kamers zijn perfect voor iedereen die een iets ruimere kamer prettig vindt. De kamers zijn gemiddeld zo'n 19m2 groot. Het hart en ziel van de kamer is een weelderig King Size tweepersoons bed waar je in gaat liggen en nooit meer uit wil. Om het helemaal af te maken heeft de Quilt Townhouse een open badkamer met walk-in regendouche die ervoor zorgt dat je weer helemaal klaargestoomd bent voor alles wat er komen gaat.

Als de Amsterdamse stad je nieuwe thuis is tijdens je verblijf, zal onze Scottish Cottage je alles geven wat je wenst. De kamers zijn gezellig, hebben de afmeting van een normale slaapkamer (14m2) en erg stijlvol. In het midden van de Scottish Cottage staat een luxueus King Size tweepersoons bed die je de beste nachtrust geeft die je je maar kunt voorstellen. Verder zijn alle kamers voorzien van een open badkamer met geweldige walk-in regendouche. Zoals gezegd bieden deze kamers alles om je als herboren te laten beginnen aan je volgende stadsavontuur.