Rooms Hotel Amsterdam Centre | Hotel Citadel

Moderne kamers voorzien van alle gemakken

Hotel Citadel is gevestigd in een karakteristiek Amsterdams pand. De kamers zijn comfortabel gemeubileerd met verrassende accenten. Een heerlijke plaats om tot rust te komen na een dag in het levendige centrum van Amsterdam. De kamers hebben uitzicht op een straat met monumentale panden of op de rustige binnenplaats. Uiteraard zijn ze voorzien van alle moderne gemakken.

Perfect voor uw verblijf in Amsterdam. Een knusse kamer, voorzien van alle gemakken. Door het grote raam heeft u een mooi uitzicht op het centrum van Amsterdam. De kamer beschikt over een comfortabel eenpersoons boxspring matras en iPod-dock.

Zeer geschikt voor een bezoek aan Amsterdam met twee personen of voor zakelijke reizigers. Prachtige kamer met uitzicht over het centrum van Amsterdam. De verrassende accenten zorgen voor een eigentijdse touch. De kamer is voorzien van twee éénpersoonsbedden met boxspring matrassen, bureau, flatscreen tv en privé badkamer.

De driepersoonskamer van Hotel Citadel is comfortabel en is geschikt voor een langer verblijf in Amsterdam met familie of meerdere reisgenoten. De kamer is voorzien van drie eenpersoons boxspring matrassen. Verder heeft de kamer een bureau, flatscreen tv en privé badkamer.